FOTORECEPT: Nepečený jahodový koláč so želatinou
20
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
balíčky
Bebe keksy svetle,aj tmavé
800
ml
mlieko
2
ks
pudingový prášok
4
PL
kryštálový cukor
500
g
jahody
1
balíček
Ćervené tortové želé
voda so sirupom podĺa potreby
postup
1.
Plech vysteelieme potravinárskou fóliou. Na dno navrstvíme tmavé sušienky Bebe
2.
Z pudingových práškov,mlieka, cukru uvaríme hustý puding.
3.
Polovicu pudingu vylejeme na sušienky, prikryjeme vrstvou sušienok,tentokrát tmavých
4.
Proces opakujeme ešte raz, ale s bledými sušienkami
5.
Na vrch koláča nakrájame na plátky čerstvé jahody...
6.
Z tortového želé v prášku uvaríme s pridaním sirupu a vody želatinu....
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.