Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Palacinky plnené kyslou kapustou

5
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 liter
mlieko
1 ČL
soľ
1 ČL
cukor
3 ks
vajce
olej
polohrubá múka
kyslá kapusta
mleté čierne korene
vegeta
huby sušené
cibuľa

postup

1.
Najprv si prichystáme cesto. Do misy vylejeme mlieko, pridáme vajíčka, cukor a soľ. Prisypávame múku a miešame, až kým nemáme vláčne cesto, ktoré sa pomaly leje z varechy. Cesto necháme chvíľu postáť. Potom dáme na rozpálenú panvicu kvapku oleja a vylejeme naberačku cesta. Opečieme z oboch strán.
2.
Kyslú kapustu si premyjeme v studenej vode a nakrájame na menšie kúsky. V hrnci si na oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu a pridáme k nej kapustu. Podlejeme vodu, aby nám neprihárala. Ochutíme vegetou a čiernym korením. Ku kapuste pridáme sušené huby, ktoré sme si predtým namočili vo vode. Varíme asi 30 minút. Touto zmesou plníme upečené palacinky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...