Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou

3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracia pečeň
1 ks
cibuľa
5 strúčikov
cesnak
300 g
mrazená zelená fazuľa
2 KL
soľ
1 KL
tymian
1/2 KL
ligurček
1/2 KL
čierne mleté korenie
1 KL
sušený cesnak
150 g
ryža
250 ml
voda

postup

1.
Cibuľu nakrájame na pásiky, cesnak na plátky a obe suroviny dáme smažiť na 1 PL oleja.
2.
Kuraciu pečeň nakrájame na malé kúsky a pridáme k osmaženej cibuli.
3.
Po 15-tich minútach pridáme mrazenú fazuľku, prikryjeme a necháme dusiť 5-10 min. Potom prisypeme soľ, tymián, ligurček, cesnak a čierne mleté korenie. Nakoniec prilejeme vodu a necháme dusiť 5 min.
4.
Ryžu si uvaríme do mäkka a uvarenú ju pridáme k pečienke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...