Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečienkové rizoto so zelenou fazuľkou

3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracia pečeň
1 ks
cibuľa
5 strúčikov
cesnak
300 g
mrazená zelená fazuľa
2 KL
soľ
1 KL
tymian
1/2 KL
ligurček
1/2 KL
čierne mleté korenie
1 KL
sušený cesnak
150 g
ryža
250 ml
voda

postup

1.
Cibuľu nakrájame na pásiky, cesnak na plátky a obe suroviny dáme smažiť na 1 PL oleja.
2.
Kuraciu pečeň nakrájame na malé kúsky a pridáme k osmaženej cibuli.
3.
Po 15-tich minútach pridáme mrazenú fazuľku, prikryjeme a necháme dusiť 5-10 min. Potom prisypeme soľ, tymián, ligurček, cesnak a čierne mleté korenie. Nakoniec prilejeme vodu a necháme dusiť 5 min.
4.
Ryžu si uvaríme do mäkka a uvarenú ju pridáme k pečienke.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...