Pridať recept

Rezance s makom

ingrediencie

200 g
cestoviny
4 PL
mletý mak
2 PL
práškový cukor
1 PL
maslo

postup

1.
Vo vriacej vode si uvaríme cestoviny - najlepšie nejaké široké rezance.
 
2.
Na panvici si necháme rozpustiť maslo. Pridáme k nemu zomletý mak a práškový cukor a premiešame. Pridáme uvarené cestoviny a poriadne premiešame, aby sa mak rovnomerne dostal na cestoviny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Sladké cestoviny
Piatok bez mäsa: Výborné sladké cestoviny hotové do 10 minút pre celú rodinu (recepty)
Perfektné tipy na sladké obedy, ktoré nevyžadujú nekonečný zoznam surovín a pripravené sú do pár minút. Ak...