Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská ryža

ingrediencie

300 g
slovenská ryža
trochu
olej
podľa chuti
soľ

postup

Do hlbšej panvice si dáme trochu oleja, necháme zohriať. Pridáme ryžu a opražíme cca 5-7 minút do hneda (podľa chuti), zalejeme vodou tak cca 2 cm nad ryžu. Necháme variť do mäkka. Osolíme. Podávame k mäsu a omáčkam, k hubám...
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?