Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenská ryža

ingrediencie

300 g
slovenská ryža
trochu
olej
podľa chuti
soľ

postup

Do hlbšej panvice si dáme trochu oleja, necháme zohriať. Pridáme ryžu a opražíme cca 5-7 minút do hneda (podľa chuti), zalejeme vodou tak cca 2 cm nad ryžu. Necháme variť do mäkka. Osolíme. Podávame k mäsu a omáčkam, k hubám...
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...