Pridať recept

Rýchla pizza

ingrediencie

12 ks
čierne olivy
1 ks
cesto na pizzu
1 hrnček
bravčová šunka
4 PL
paradajkový pretlak
12 ks
cherry paradajky
1 ks
mozzarella
1/2 ks
cibuľa
štipiek
oregano
trochu
olivový olej
1 ks
cesnaku

postup

1.
Cesnak ošúpeme, prelisujeme s paradajkovým pretlakom. Touto zmesou potrieme pripravené cesto na pizzu (nájdeme v receptoch ako základný recept na pizzu alebo základný recept na pizzu trochu inak).
 
2.
Cesto obložíme nakrájanou šunkou, napoly rozkrojenými paradajkami, prúžkami cibule, a celými olivami. Mozzarelu necháme odkvapkať z nálevu, pokrájame na plátky a obložíme nimi pripravenú pizzu. Posypeme sušeným oreganom alebo bazalkou a pokvapkáme olivovým olejom.
3.
Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 230°C približne 10 minút dohrumkava. Ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Nález z antických Pompejí ohúril svet: Našli fresku s prvou pizzou Hawaii?
Nález z antických Pompejí ohúril svet: Našli fresku s prvou pizzou Hawaii?
Budú sa prepisovať dejiny gastronómie? Túto otázku si len nedávno položili viacerí odborníci po tom, ako...
Chlieb ako pizza
10 neodolateľných receptov, inšpirovaných talianskou PIZZOU
Keď máte chuť na pizzu, ale viete, že ju nezjete celú..., skúste jeden z nasledujúcich receptov.
Pizza cesto
TOP 3 cestá na pizzu
Zistite, ktoré cesto je ten najlepší odrazový mostík k dokonalému kúsku pizze.
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov,...
Videorecept: Chrumkavá cuketová pizza
3x zdravá a ľahká pizza bez múky
Už nemusíte mať výčitky, keď zjete celú pizzu na posedenie.
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...