Pridať recept

Cibuľový koláč

ingrediencie

Plnka

250 g
cibuľa
30 g
maslo
100 g
tvrdý syr
50 g
Niva
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

Cesto

1 balíček
lístkové cesto
1 ks
vajce

postup

1.
Cibuľu ošúpeme, nadrobno nasekáme a opražíme na rozpálenom oleji. Dochutíme soľou, korením a necháme vychladnúť. Potom primiešame oba syry.
 
2.
Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske do kruhu o niečo väčšieho ako je forma. Cesto popicháme vidličkou, naložíme naň pripravenú cibuľovú zmes, okraje potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme piecť do rúry. Pečieme pri teplote 180°C približne 25 minút. Koláč podávame ešte teplý.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Silvestrovské pohostenie
Uložiť, nestratiť! Silvestrovské pohostenie aké nikde inde nenájdete: Originálne slané chuťovky, košíčky, jednohubky, vajíčka a iné recepty, s ktorými zabodujete!
Fantastické chuťovky na silvestrovskú párty. Jednoduché a pritom tak chutné inšpirácie. Máme pre vás recepty...
Plnené pochúťky z lístkového cesta
Plnené pochúťky z lístkového cesta: Perfektné na večeru či k telke
Lístkové cesto v slaných prevedeniach, ktoré vám určite zachutia. A pre tých, ktorí nemajú nadýchané cesto...
Jablka v zupane
Cesto
 Kysnuté, piškótové, linecké, trené, lístkové, či odpaľované cesto. Viete, ktoré ako pripraviť a na akú...
Taliansky dezert Diplomatico
Všetci pýtajú recept: Lístkové cesto a tá najkrémovejšia plnka, talianske DIPLOMATICO je jednoznačný favorit
Tento exkluzívny recept z talianskej kuchyne poteší najmä milovníkov krémových dezertov. Musíte ho jednoznačne vyskúšať.
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!