Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Trojfarebný pšenový krém

2
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
pšeno
300 ml
voda
250 ml
sójový jogurt
1/2 KL
tekutá stévia
1/2 dl
voda
1 PL
kakao
1 PL
marmeláda

postup

1.
Pšeno uvaríme vo vode podľa návodu. Počas varenia k nemu pridáme stéviu.
2.
Uvarené a vychladené pšeno dáme do mixéra, pridáme jogurt, vodu a rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
Kašu rozdelíme na tri časti. Do jednej zamiešame kakao, do druhej marmeládu a tretiu časť necháme čistú.
4.
Do pohára dáme na spodok bielu čat krému, na ňu kakaovú a navrch marmeládovú. Podávame ako dezert alebo raňajky. Podľa chudi môžeme pridať rôzne ovocie alebo orechy.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...