FOTORECEPT: Plnené cannelloni
6
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
cestoviny cannelloni
500
g
bravčové mäso mleté
1
ks
cibuľa
1
trochu
mleté čierne korenie
1
konzerva
zavárané rajčiny
1
konzerva
malý pretlak
1
štipka
bazalka
1
PL
masti alebo oleja
1
pohár
voda
200
g
strúhaný syr
2
strúčiky
cesnaku ja som dala cesnakovú pastu
postup
1.
Na panvicu si dáme masť alebo olej, na kocky nakrájanú cibuľku, osmažíme a pridáme mleté mäso. Premiešame, pridáme cesnak ja som dala cesnakovú pastu tak som mäso nesolila ak nedáte pastu tak si mäso posolte a okorente. Rajčiny si nakrájajte na drobno a dajte do mäsa a pridajte aj šťavu z rajčín. Chvíľku poduste a dajte vychladnúť.
2.
Medzitým ako nám mäso chladne nastrúhajte si syr a nájdite vhodnú nádobu na zapekanie.
4.
Rozmiešajte si pretlak s vodou,pridáme bazalku a zalejte.
5.
Dáme do rúry a pečieme pri 180 stupňov 20 minút. Potom to vyberieme a posypeme syrom a dáme dopiecť na ďalších 20 minút,.pečenie môže trvať menej ale aj viac záleží od trúby a druhu kupovaných cestovín.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
plotas
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.