Pridať recept

FOTORECEPT: Plnené cannelloni

6
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny cannelloni
500 g
bravčové mäso mleté
1 ks
cibuľa
1 trochu
mleté čierne korenie
1 konzerva
zavárané rajčiny
1 konzerva
malý pretlak
1 štipka
bazalka
1 PL
masti alebo oleja
1 pohár
voda
200 g
strúhaný syr
2 strúčiky
cesnaku ja som dala cesnakovú pastu

postup

1.
Na panvicu si dáme masť alebo olej, na kocky nakrájanú cibuľku, osmažíme a pridáme mleté mäso. Premiešame, pridáme cesnak ja som dala cesnakovú pastu tak som mäso nesolila ak nedáte pastu tak si mäso posolte a okorente. Rajčiny si nakrájajte na drobno a dajte do mäsa a pridajte aj šťavu z rajčín. Chvíľku poduste a dajte vychladnúť.
Fotorecept: Plnené cannelloni
Fotorecept: Plnené cannelloni
Zdroj: plotas
 
2.
Medzitým ako nám mäso chladne nastrúhajte si syr a nájdite vhodnú nádobu na zapekanie.
Fotorecept: Plnené cannelloni
Fotorecept: Plnené cannelloni
Zdroj: plotas
3.
Zmesou plňte cestoviny a ukladajte vedľa seba.
Fotorecept: Plnené cannelloni
Fotorecept: Plnené cannelloni
Zdroj: plotas
4.
Rozmiešajte si pretlak s vodou,pridáme bazalku a zalejte.
Fotorecept: Plnené cannelloni
Fotorecept: Plnené cannelloni
Zdroj: plotas
5.
Dáme do rúry a pečieme pri 180 stupňov 20 minút. Potom to vyberieme a posypeme syrom a dáme dopiecť na ďalších 20 minút,.pečenie môže trvať menej ale aj viac záleží od trúby a druhu kupovaných cestovín.
Fotorecept: Plnené cannelloni
Fotorecept: Plnené cannelloni
Zdroj: plotas
6.
Dobrú chuť
Fotorecept: Plnené cannelloni
Fotorecept: Plnené cannelloni
Zdroj: plotas
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Ziegelfeld1848
31.5.2020 15:41 | |
+0 -0
Len by ma zaujimalo ako pani kucharka plnila tie trubicky.Ja robim casto plnene cannelloni a vzdy mám problém s plnenim.Ked to plnim cukrarskym vreckom,tak cibulu neprejde a to ju sekam na jemno struhadlom na cibulu a kavovou lyzickou to je pracne
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...