Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Horúca čokoládka

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
čokoláda
100 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
vanilkový struk
2 PL
amaretto
350 ml
smotana na šľahanie
200 ml
mlieko
1 ČL
mletá škorica na posypanie

postup

2.
Vo vodnom kúpeli si rozpústíme čokoládu - zalejeme ju cca 1 dcl mlieka
3.
V druhom hrnci si necháme prevrieť 250 ml smotany a zvyšné mlieko spolu s cukrom a vanilkovým cukrom
5.
Rozpustenú prelejeme do smotany s mliekom a miešame, aby sa nám pekne spolu spojili. Pridáme vnútro z vanilkového struku a Amaretto
6.
Čokoládku si odstavíme. Vymiešame si zvyšok smotany na dozdobenie. Na záver posypeme škoricou
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať