Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Horúca čokoládka

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
čokoláda
100 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
vanilkový struk
2 PL
amaretto
350 ml
smotana na šľahanie
200 ml
mlieko
1 ČL
mletá škorica na posypanie

postup

2.
Vo vodnom kúpeli si rozpústíme čokoládu - zalejeme ju cca 1 dcl mlieka
3.
V druhom hrnci si necháme prevrieť 250 ml smotany a zvyšné mlieko spolu s cukrom a vanilkovým cukrom
5.
Rozpustenú prelejeme do smotany s mliekom a miešame, aby sa nám pekne spolu spojili. Pridáme vnútro z vanilkového struku a Amaretto
6.
Čokoládku si odstavíme. Vymiešame si zvyšok smotany na dozdobenie. Na záver posypeme škoricou
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly hrnčekový
5 super rýchlych dezertov na každý deň
5 super rýchlych dezertov na každý deň
Päť video-návodov ako rýchlo uspokojiť chuť na sladké.
Po domácky
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
Aj Vy chodíte do pohára s orechovým maslom s veľkou lyžicou a najradšej by ste ho zjedli všetko naraz? Napríklad, také...
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.