Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Horúca čokoládka

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
čokoláda
100 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
vanilkový struk
2 PL
amaretto
350 ml
smotana na šľahanie
200 ml
mlieko
1 ČL
mletá škorica na posypanie

postup

2.
Vo vodnom kúpeli si rozpústíme čokoládu - zalejeme ju cca 1 dcl mlieka
3.
V druhom hrnci si necháme prevrieť 250 ml smotany a zvyšné mlieko spolu s cukrom a vanilkovým cukrom
5.
Rozpustenú prelejeme do smotany s mliekom a miešame, aby sa nám pekne spolu spojili. Pridáme vnútro z vanilkového struku a Amaretto
6.
Čokoládku si odstavíme. Vymiešame si zvyšok smotany na dozdobenie. Na záver posypeme škoricou
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...