Pridať recept

Datle v čokoláde

8
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
datle
30 g
mandle

Poleva

100 g
čokoláda na varenie
50 g
stužený tuk
20 g
pistácie
20 g
mandle

postup

1.
Každú datľu rozkrojíme po dĺžke a vyberieme kôstku (v obchode sa dajú kúpiť aj vykôstkované) a nahradíme ju pripravenou celou mandľou. Ďatle troška stlačíme, aby sme mandľu uzavreli.
 
2.
Nad vodným kúpeľom roztopíme čokoládu s tukom. Pripravené datle máčame do čokolády, buď obalíme iba polovičku alebo aj celú datľu. V miskách si pripravíme nasekané mandle a pistácie. Podľa chuti obaľujeme datle v orieškoch a položíme na papier na pečenie stuhnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať