Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tarhoňové rizoto

ingrediencie

400 g
slovenská ryža
olej
voda
soľ
1 konzerva
bonduelle zelenina
2 ks
uvarené kuracie prsia

postup

1.
Tarhoňu- slovenskú ryžu si pripravíme podľa návodu. Ja to robím tak,že slov. ryžu nasypem do rozpáleného hrnca s trochou olej a pražím kým získa hnedú farbu, Zalejem horúcou vodou cca 1,5 cm nad slov. ryžu, osolím a varím asi 10 minút. Potom plameň úplne vypnem a nechám dojsť kým zmäkne. Občas premiešavam nech sa nezlepí.
2.
Potom scedím šťavu z konzervy a celý obsah zeleniny nasypem k slov. ryži. a pridám na kúsky nakrájané varené kuracie mäso, a poriadne premiešam, dochutím. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?