Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom

ingrediencie

5 ks
zemiaky
3 ks
mrkva
1 ks
malý šalát
2 ks
cibuľa
7 dl
lečo
300 g
údené mäso
1 PL
soľ
1 ks
hovädzí bujón
2 PL
mletá červená sladká paprika
1 PL
sušený cesnak
2 PL
gulášové korenie
1 PL
majoránka
1 KL
tekuté chilli

postup

1.
Najskôr si dáme variť do veľkého hrnca cca 4 L vody s mäsovým bujónom.
2.
Cibuľu nakrájame na malé kocky a dáme smažiť na olej.
3.
K osmaženej cibuli pridáme na malé kocky nakrájané uvarené údené mäso.
4.
Do vriacej vody pomaly vylejeme lečo, osmaženú cibuľu s mäsom, na malé kocky nakrájané zemiaky a mrkvu.
6.
Tesne pred dovarením pridáme nadrobno nakrájaný šalát a polievku vypneme. Šalát zmäkne tak akurát a nerozvarí sa.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
nanuky
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
Neviem či poznám človeka, ktorý nemá rád zmrzlinu. Vy áno? Naše deti ju milujú. Dokonca aj najmladšia. Nevie ešte...