Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom

ingrediencie

5 ks
zemiaky
3 ks
mrkva
1 ks
malý šalát
2 ks
cibuľa
7 dl
lečo
300 g
údené mäso
1 PL
soľ
1 ks
hovädzí bujón
2 PL
mletá červená sladká paprika
1 PL
sušený cesnak
2 PL
gulášové korenie
1 PL
majoránka
1 KL
tekuté chilli

postup

1.
Najskôr si dáme variť do veľkého hrnca cca 4 L vody s mäsovým bujónom.
2.
Cibuľu nakrájame na malé kocky a dáme smažiť na olej.
3.
K osmaženej cibuli pridáme na malé kocky nakrájané uvarené údené mäso.
4.
Do vriacej vody pomaly vylejeme lečo, osmaženú cibuľu s mäsom, na malé kocky nakrájané zemiaky a mrkvu.
6.
Tesne pred dovarením pridáme nadrobno nakrájaný šalát a polievku vypneme. Šalát zmäkne tak akurát a nerozvarí sa.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...