Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Minestrone s údeným mäsom

ingrediencie

5 ks
zemiaky
3 ks
mrkva
1 ks
malý šalát
2 ks
cibuľa
7 dl
lečo
300 g
údené mäso
1 PL
soľ
1 ks
hovädzí bujón
2 PL
mletá červená sladká paprika
1 PL
sušený cesnak
2 PL
gulášové korenie
1 PL
majoránka
1 KL
tekuté chilli

postup

1.
Najskôr si dáme variť do veľkého hrnca cca 4 L vody s mäsovým bujónom.
2.
Cibuľu nakrájame na malé kocky a dáme smažiť na olej.
3.
K osmaženej cibuli pridáme na malé kocky nakrájané uvarené údené mäso.
4.
Do vriacej vody pomaly vylejeme lečo, osmaženú cibuľu s mäsom, na malé kocky nakrájané zemiaky a mrkvu.
6.
Tesne pred dovarením pridáme nadrobno nakrájaný šalát a polievku vypneme. Šalát zmäkne tak akurát a nerozvarí sa.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...