Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené husacie stehná

ingrediencie

4 ks
husacie stehná
podľa chuti
soľ
7 strúčikov
cesnak
2 ks
cibuľa
1 kg
zemiaky
2 stonky
petržlenová vňať

postup

1.
Stehná je nutné očistiť a osoliť a vložiť do pekáča. Stehná podliať asi 1/2 litrom vody. Okolo stehien poukladať strúčiky cesnaku, prikryť ich a piecť približne 1 hodinu kým nebudú mäkké.
2.
Zatiaľ si nachystame ošúpanú cibuľu a zemiaky, ktoré sme si nakrájali na hranolčeky. Ku husacím stehnám pridáme cibuľu a pečieme ešte takých 35 minút.
3.
Do väčšieho pekáča poukladáme zemiaky, ktoré pokvapkáme výpekom a opečieme.
4.
Na záver husacie stehná obložíme pečenými zemiakmi a opečenou cibuľkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...