Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Čokoládová kaša z amarantového zrna

3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 šálka
amarantové zrno
2,5 šálky
voda
1/2 KL
stévia
1 ks
čokoládový puding
250 ml
sójové mlieko
1 KL
škorica
sušené figy na ozdobu
slnečnicové semienko

postup

1.
Do hrnca dáme amarant, zalejeme vodu a varíme cca 25 min., pokým sa všetka voda neodparí.
2.
Medzitým si uvaríme z mlieka a sladidla hustý puding, do ktorého pridáme škoricu.
4.
Hotovú kašu dáme do formy alebo do menších misiek a necháme cez noc zatuhnúť.
5.
Vrch ozdobíme podľa chuti sušeným ovocím, orechami alebo čerstvým ovocím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...