Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Čokoládová kaša z amarantového zrna

3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 šálka
amarantové zrno
2,5 šálky
voda
1/2 KL
stévia
1 ks
čokoládový puding
250 ml
sójové mlieko
1 KL
škorica
sušené figy na ozdobu
slnečnicové semienko

postup

1.
Do hrnca dáme amarant, zalejeme vodu a varíme cca 25 min., pokým sa všetka voda neodparí.
2.
Medzitým si uvaríme z mlieka a sladidla hustý puding, do ktorého pridáme škoricu.
4.
Hotovú kašu dáme do formy alebo do menších misiek a necháme cez noc zatuhnúť.
5.
Vrch ozdobíme podľa chuti sušeným ovocím, orechami alebo čerstvým ovocím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...