Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Palacinky s kuracim mäsom

ingrediencie

1/2 liter
mlieko
2 ks
vajce
štipiek
soľ
250 g
polohrubá múka

Plnka

2 ks
cibuľa
1 konzerva
šampiňóny
1 konzerva
kukurica
2 KL
grilovacie korenie
vegeta
mleté čierne korenie
olej

postup

1.
Do vyššej misky si pripravíme mlieko, vajcia, soľ a múku. Suroviny vyšľaháme na cesto a môžme pražiť palacinky.
2.
Na troške oleja si osmažíme cibuľu nakrájanú na krúžky spolu so šampiónmi. Pridáme grilovacie korenie. Dusíme, kým cibuľa nieje mäkká.
3.
Ďalej si na panvici opražíme kuracie prsia. Osolíme ich, okoreníme a pražíme pokiaľ mäso nieje mäkké a opražené dozlatista.
4.
Keď máme všetko pripravené, môžme začať plniť palacinky. Do stredu palacinky naložíme pás kukurice, na to dusenú cibuľu so šampiónmi, kúsky mäsa a preložíme palacinku z oboch strán. Podávame s čerstvou zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...