Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Broskyňová zmrzlina

ingrediencie

6 ks
žĺtok
3/4 hrnček
práškový cukor
2 balíčky
vanilkový cukor
2 hrnčeky
sladká smotana
3/4 hrnček
mlieko
150 g
čerstvé broskyne

postup

1.

Umyté broskyne sparíme horúcou vodou, olúpeme, vykôstkujeme a pokrájame na malé kúsky. Smotanu, mlieko, žĺtky, práškový a vanilkový cukor šľaháme v horúcom vodnom kúpeli dozhustnutia.

2.

Hmotu precedíme cez sito a nádobu ponoríme do studenej vody a za stáleho miešania rýchlo schladíme. Do krému vmiešame pokrájané broskyne a necháme zmraziť.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.