Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vanilkové rožky

ingrediencie

250 g
hladká múka
120 g
mleté vlašské orechy
80 g
práškový cukor
200 g
maslo alebo hera
trochu
vanilkový cukor na obaľovanie

postup

1.

Hladkú múku, mleté orechy, práškový cukor a maslo spolu zmiešame a vypracujeme cesto, z ktorého vytvarujeme rožteky. 

2.

Pečieme na suchom plechu na 180stupňov, 8minút. 

3.

Ešte horúce obaľujeme vo vanilkovom cukre zmiešanom s troškou práškového cukru.

4.

Dobrú chuť a pekné sviatky :-)))

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
berty77
24.11.2018 09:18 | |
+39 -4
Recept je síce pekný ale chýba tam dosť podstatná informácia.Ako dlho a pri akej teplote to treba piecť?
marika19691
4.12.2018 14:53 | |
+8 -2
Je to tam 180' a 8 min treba citat pozorne
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.