Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Študentská pečať v košíčkoch

40
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biela čokoláda
200 g
horká čokoláda
200 g
rôzne oriešky
2 balíčky
želé cukríky
50 g
hrozienka
50 g
stužený tuk Cera
10 g
cukrárenské ozdoby

postup

1.
Posekáme nadrobno nesolené orechy kešu, arašidy, lieskovce, mandle, hrozienka a želé cukríky Bon Pari.
2.
V mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu, pridáme rastlinný tuk, posekané oriešky, hrozienka a želé cukríky. Dobre premiešame a ešte teplé plníme do papierových košíčkov.
3.
Počkáme, kým trochu nevychladnú a ozdobíme ich cukrárenskou posýpkou podľa vlastnej fantázie. Tip: Oriešky môžeme opražiť na panvici, budú mať výraznejšiu chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...