Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Študentská pečať v košíčkoch

40
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biela čokoláda
200 g
horká čokoláda
200 g
rôzne oriešky
2 balíčky
želé cukríky
50 g
hrozienka
50 g
stužený tuk Cera
10 g
cukrárenské ozdoby

postup

1.
Posekáme nadrobno nesolené orechy kešu, arašidy, lieskovce, mandle, hrozienka a želé cukríky Bon Pari.
2.
V mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu, pridáme rastlinný tuk, posekané oriešky, hrozienka a želé cukríky. Dobre premiešame a ešte teplé plníme do papierových košíčkov.
3.
Počkáme, kým trochu nevychladnú a ozdobíme ich cukrárenskou posýpkou podľa vlastnej fantázie. Tip: Oriešky môžeme opražiť na panvici, budú mať výraznejšiu chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...