Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Študentská pečať v košíčkoch

40
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biela čokoláda
200 g
horká čokoláda
200 g
rôzne oriešky
2 balíčky
želé cukríky
50 g
hrozienka
50 g
stužený tuk Cera
10 g
cukrárenské ozdoby

postup

1.
Posekáme nadrobno nesolené orechy kešu, arašidy, lieskovce, mandle, hrozienka a želé cukríky Bon Pari.
2.
V mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu, pridáme rastlinný tuk, posekané oriešky, hrozienka a želé cukríky. Dobre premiešame a ešte teplé plníme do papierových košíčkov.
3.
Počkáme, kým trochu nevychladnú a ozdobíme ich cukrárenskou posýpkou podľa vlastnej fantázie. Tip: Oriešky môžeme opražiť na panvici, budú mať výraznejšiu chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.