Pridať recept

Nektárinkovo-čučoriedkové galety

6
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
lístkové cesto
2 PL
marhuľový džem
2 PL
smotana
1 ks
nektarinky
125 g
čučoriedka
60 g
brusnice
2 PL
trstinový cukor

postup

Najskôr predhrejeme rúru na 220 stupňov. Cesto položíme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie a asi 2 cm od okraja narežeme rám. Marhuľový džem zmiešame so smotanou a pripravenou zmesou natrieme cesto dovnútra rámu. Po povrchu naukladáme ovocie a posypeme trstinovým cukrom. Pečieme v rúre asi 15 minút.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Marhule
Marhule: Vyskúšajte neodolateľné letné koláče, marhuľovú omáčku a nezabudnite na sladké zaváraniny
Leto sa nám spája s vôňou a chuťou čerstvého ovocia. Na trhoviskách sa medzi prvými objavia marhule, ktoré...
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Fresh apricot fruit.
Ako udržať marhule čo najdlhšie čerstvé? Dodržujte 3 zásadné pravidlá, na toto si však dávajte pozor!
Vždy čerstvé a šťavnaté marhule? Osvojte si tieto pravidlá a užívajte si ich čerstvosť čo najdlhšie.
Takto udržíte letné bobuľové ovocie dlho čerstvé
Čerstvé viac ako týždeň! Zázračný kúpeľ na letné bobuľové ovocie vám ušetrí peniaze a zaručí čerstvosť
Bobule sú teraz v sezóne! Sú sladké a šťavnaté. Bohužiaľ, doma sa rýchlo kazia. Existuje však jednoduchý...
Čučoriedkový zákusok
TOP 5 čučoriedkových zákuskov
Z vašich receptov na čučoriedkové maškrty sme vybrali 5 NAJ.
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!