Pridať recept

FOTORECEPT: Lacipečeň

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička
trochu
olej
trochu
voda
podľa chuti
soľ, čierne mleté korenie

postup

1.
Bravčovú krkovičku dáme nakrájať na cca 3cm šírku.
Fotorecept: Lacipečeň
Fotorecept: Lacipečeň
Zdroj: sylweliee
 
2.
Na pracovnej doske ju z oboch strán osolíme.
Fotorecept: Lacipečeň
Fotorecept: Lacipečeň
Zdroj: sylweliee
3.
Okoreníme.
Fotorecept: Lacipečeň
Fotorecept: Lacipečeň
Zdroj: sylweliee
4.
Na väčšiu panvicu dáme olej a uložíme naň mäso.
Fotorecept: Lacipečeň
Fotorecept: Lacipečeň
Zdroj: sylweliee
5.
Mäsko zalejeme vodou.
Fotorecept: Lacipečeň
Fotorecept: Lacipečeň
Zdroj: sylweliee
6.
Prikryté dusíme 45minút. Keď vyvrie voda, pražíme mäsko vo výpeku do červena. Odkryjeme a otočíme mäsko na druhú stranu. Prudko opečieme a podávame:) Napr. so zemiakovým pyré alebo len tak..s chlebíkom.
Fotorecept: Lacipečeň
Fotorecept: Lacipečeň
Zdroj: sylweliee
7.
Dobrú chuť!:)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Grilovaná krkovička v pivovej marináde
Dokonalá marináda z tmavého piva (nielen) na krkovičku
Šťavnaté steaky z krkovičky, marinované v čiernom pive s cesnakom a tymianom.
Krkovička na nedeľu 5x inak
Nedeľná krkovička na 5 spôsobov
Rozmýšľate, čo urobiť s pekným rezom krkovičky?
Vepřo knedlo zelo
Ako pripraviť tradičné Vepřo-knedlo-zelo
Česká klasika, ktorú milujeme aj my na Slovensku.
Pečená krkovička na víne
Šťavnatá porcia pre labužníkov: Bravčová krkovička na víne
Výborný recept na bravčovú krkovičku na víne.