Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie rezne s ananásom

ingrediencie

400 vetvičiek
morčacie prsia
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka na obaľovanie
trochu
olej na opečenie
trochu
kurací vývar
2 ks
plátkový syr
2 ks
šunka
2 ks
koliesko ananásu

postup

1.
Prsia na krájame na plátky a mierne naklepeme. Osolíme ich, okoreníme, obalíme v múke. Takto pripravené ich opečieme z každej strany na rozpálenom oleji.
2.
Opečené rezne dáme do vymasteného pekáča a vložíme na 10 minút do vyhriatej rúry. Potom ich polejeme výpekom, ktorý sme rozriedili vývarom.
3.
Na každý plátok dáme šunku, koliesko ananásu. Môže byť ich aj viac, pokiaľ je rezeň väčší. Nakoniec dáme na ananás plátok syra a zapečieme v rúre cca 20 minút. Vhodná príloha je ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...