Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie rezne s ananásom

ingrediencie

400 vetvičiek
morčacie prsia
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka na obaľovanie
trochu
olej na opečenie
trochu
kurací vývar
2 ks
plátkový syr
2 ks
šunka
2 ks
koliesko ananásu

postup

1.
Prsia na krájame na plátky a mierne naklepeme. Osolíme ich, okoreníme, obalíme v múke. Takto pripravené ich opečieme z každej strany na rozpálenom oleji.
2.
Opečené rezne dáme do vymasteného pekáča a vložíme na 10 minút do vyhriatej rúry. Potom ich polejeme výpekom, ktorý sme rozriedili vývarom.
3.
Na každý plátok dáme šunku, koliesko ananásu. Môže byť ich aj viac, pokiaľ je rezeň väčší. Nakoniec dáme na ananás plátok syra a zapečieme v rúre cca 20 minút. Vhodná príloha je ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.