Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie rezne s ananásom

ingrediencie

400 vetvičiek
morčacie prsia
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka na obaľovanie
trochu
olej na opečenie
trochu
kurací vývar
2 ks
plátkový syr
2 ks
šunka
2 ks
koliesko ananásu

postup

1.
Prsia na krájame na plátky a mierne naklepeme. Osolíme ich, okoreníme, obalíme v múke. Takto pripravené ich opečieme z každej strany na rozpálenom oleji.
2.
Opečené rezne dáme do vymasteného pekáča a vložíme na 10 minút do vyhriatej rúry. Potom ich polejeme výpekom, ktorý sme rozriedili vývarom.
3.
Na každý plátok dáme šunku, koliesko ananásu. Môže byť ich aj viac, pokiaľ je rezeň väčší. Nakoniec dáme na ananás plátok syra a zapečieme v rúre cca 20 minút. Vhodná príloha je ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...