Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie rezne s ananásom

ingrediencie

400 vetvičiek
morčacie prsia
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka na obaľovanie
trochu
olej na opečenie
trochu
kurací vývar
2 ks
plátkový syr
2 ks
šunka
2 ks
koliesko ananásu

postup

1.
Prsia na krájame na plátky a mierne naklepeme. Osolíme ich, okoreníme, obalíme v múke. Takto pripravené ich opečieme z každej strany na rozpálenom oleji.
2.
Opečené rezne dáme do vymasteného pekáča a vložíme na 10 minút do vyhriatej rúry. Potom ich polejeme výpekom, ktorý sme rozriedili vývarom.
3.
Na každý plátok dáme šunku, koliesko ananásu. Môže byť ich aj viac, pokiaľ je rezeň väčší. Nakoniec dáme na ananás plátok syra a zapečieme v rúre cca 20 minút. Vhodná príloha je ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?