Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cestovinový tofu nákyp s ovocím

ingrediencie

100 g
ryžové cestoviny
200 g
biele tofu
70 ml
voda
1 PL
pomarančová kôra
2 PL
citrónová šťava
1 KL
prášková stévia
čerstvé ovocie
lístky mäty alebo medunky na ozdobu

postup

2.
Tofu dáme do vysokej nádoby, pridáme k nemu vodu, stéviu a ponorným mixérom ho rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
Rozmixované tofu preložíme do misky a ochutíme ho pomarančovou kôrou a citrónovou šťavou.
4.
K rozmixovanému a ochutenému tofu pridáme uvarené cestoviny.
5.
Ovocie nakrájame na malé kúsky a primiešame k tofu a cestovinám.
6.
Zmes preložíme do zapekacej misy a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov 30 min.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...