Hovädzí stroganov
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie mäso zo sviečkovej
3
PL
olej
1
ks
cibuľa
hrnčekov
biely jogurt
1
ČL
hladká múka
2
PL
kečup
trochu
soľ
trochu
čierne korenie
postup
1.
Sviečkovú pokrájame cez vlákna na tenšie plátky, naklepeme ich a pokrájame na rezančeky.
2.
V hrnci rozohrejeme olej, vložíme naň mäso a ihneď miešame a prudko pražíme. Po niekoľkých minútach pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, mäso osolíme, zalejeme jogurtom, v ktorom sme rozmiešali lyžičku múky a kečup, dobre premiešame a krátko podusíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.