Pridať recept

FOTORECEPT: Kardinál rezy

ingrediencie

Cesto 1

2 ks
vajce
4 ks
žĺtok
100 g
polohrubá múka
90 g
kryštálový cukor

Cesto 2

4 ks
bielok
100 g
práškový cukor

Plnka

500 ml
šľahačková smotana
2 ks
stužovač šľahačky
podľa chuti
práškový cukor

Na potretie

slivkový lekvár

postup

1.
Pripravíme si suroviny
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
 
2.
Oddelíme žĺtka a pridáme 2 celé vajcia
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
3.
Pridáme cukor a šľaháme
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
4.
Nakoniec múku a premiešame
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
5.
Vyšľaháme bielka
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
6.
Pridáme cukor a šľaháme
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
7.
Hotovo
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
8.
Na plech dáme papier na pečenie. Najprv nastriekame bielka a potom žĺtkové cesto
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
9.
Dáme piecť na 10 minút pri 180 stupňoch. Necháme vychladnúť
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
10.
Zatiaľ si vyšľaháme šľahačku s cukrom a so stužovačom
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
11.
Cesto pozdĺž rozrežeme na 2 časti. Natrieme lekvárom a šľahačkou
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
12.
Zakryjeme 2 cestom a posypeme práškovým cukrom
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
13.
Dobrú chuť
Fotorecept: Kardinál rezy
Fotorecept: Kardinál rezy
Zdroj: Natalia_786
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
13.2.2014 14:21 | |
+3 -2
Mne sa podarili takto ;) a vsetkym velmi chutili 8:|
Anonymný nick
13.2.2014 18:24 | |
+1 -0
super (y)
s.darina
5.1.2014 14:08 | |
+2 -3
kokosový zázrak,môže byť výborný,ale nie je zrozumitelne vypísaný postup,kolko,čoho,ako v ostatnýx,všade,je napísaný postup presne,kolko čoho,lahko sa to ukáže,len,na miskáx,ked to pečeiš už dlho a nie prvy krát,asi všetko,s pozdravom,DARINA, <3 8:| :) :! (y) :)
Anonymný nick
6.1.2014 19:09 | |
+3 -2
Nerozumiem, množstvo na kokosovom zákusku je na začiatku medzi surovinami. čo treba jasnejšie napísať? Napíšem, len mi povedzte čomu sa nedá rozumieť. ďakujem
maria.slovakova
23.12.2013 12:44 | |
+0 -0
mám slivkový , určite sa budem držať receptu a tú šľahačku som prišla nato, že je medzi bálešmi , ja som ju hľadala hore , ale dobre , omlúvam sa , bola som nepozorná , tak sorry ...zaľúbenie to nebude to bude zabudnutie , nech sa vám darí ... :!
Anonymný nick
23.12.2013 21:22 | |
+1 -0
Nič sa nedeje, už som si kúpila Ginko aby som nezabádala :)