Ohnivé bravčové rebierka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
PL
chilli omáčka
3
PL
med
1
PL
sójová omáčka
1
ČL
kari korenie
1/2
ČL
sladká mletá paprika
trochu
tabasco omáčka
1/2
ks
citrón
2
kg
rebierka
postup
1.
Najprv pripravíme marinádu: Zmiešame všetky suroviny so šťavou z citróna a necháme odstáť.
2.
Rebierka umyjeme a nakrájame na jedlotlivé porcie. Mäso potrieme marinádou a necháme 1 až 2 hodiny odstáť. Grilovací rošt vyložíme alobalom a položíme naň rebierka. Zasunieme ho pod horúci gril, často obraciame a potierame stekajúcou šťavou z mäsa.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.