Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ohnivé bravčové rebierka

ingrediencie

3 PL
chilli omáčka
3 PL
med
1 PL
sójová omáčka
1 ČL
kari korenie
1/2 ČL
sladká mletá paprika
trochu
tabasco omáčka
1/2 ks
citrón
2 kg
rebierka

postup

1.
Najprv pripravíme marinádu: Zmiešame všetky suroviny so šťavou z citróna a necháme odstáť.
2.
Rebierka umyjeme a nakrájame na jedlotlivé porcie. Mäso potrieme marinádou a necháme 1 až 2 hodiny odstáť. Grilovací rošt vyložíme alobalom a položíme naň rebierka. Zasunieme ho pod horúci gril, často obraciame a potierame stekajúcou šťavou z mäsa.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.