Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie mäso na horčici

ingrediencie

4 ks
hovädzie plátky
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
trochu
plnotučná horčica
2 PL
olej
1 ks
cibuľa
1 PL
hladká múka
1 kocka
bujón

postup

1.
Plátky naklepeme, osolíme a okoreníme, z oboch strán natrieme horčicou a opečieme na rozohriatom tuku. Plátky vyberieme a na oleji speníme nakrájanú cibuľu.
2.
Potom ich dáme naspäť, zalejeme vodou a dusíme domäkka. Šťavu zahustíme hladkou múkou, dochutíme bujónom a ešte povaríme. Ako prílohu podávame dusenú ryžu, zemiakovú kašu alebo varené zemiaky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...