Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie mäso na horčici

ingrediencie

4 ks
hovädzie plátky
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
trochu
plnotučná horčica
2 PL
olej
1 ks
cibuľa
1 PL
hladká múka
1 kocka
bujón

postup

1.
Plátky naklepeme, osolíme a okoreníme, z oboch strán natrieme horčicou a opečieme na rozohriatom tuku. Plátky vyberieme a na oleji speníme nakrájanú cibuľu.
2.
Potom ich dáme naspäť, zalejeme vodou a dusíme domäkka. Šťavu zahustíme hladkou múkou, dochutíme bujónom a ešte povaríme. Ako prílohu podávame dusenú ryžu, zemiakovú kašu alebo varené zemiaky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?