Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie mäso na horčici

ingrediencie

4 ks
hovädzie plátky
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
trochu
plnotučná horčica
2 PL
olej
1 ks
cibuľa
1 PL
hladká múka
1 kocka
bujón

postup

1.
Plátky naklepeme, osolíme a okoreníme, z oboch strán natrieme horčicou a opečieme na rozohriatom tuku. Plátky vyberieme a na oleji speníme nakrájanú cibuľu.
2.
Potom ich dáme naspäť, zalejeme vodou a dusíme domäkka. Šťavu zahustíme hladkou múkou, dochutíme bujónom a ešte povaríme. Ako prílohu podávame dusenú ryžu, zemiakovú kašu alebo varené zemiaky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.