Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie na rasci

ingrediencie

1 ks
teľacie mäso
trochu
soľ
trochu
rasca
2 PL
maslo
1 šálka
mäsový vývar

postup

Mäso osolíme, posypeme rascou a na masle alebo na masti opečieme. Podlejeme vodou alebo vývarom a prikryté dusíme. Občas podlievame. Nezahusťujeme. Podávame so zemiakmi alebo haluškami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Snickers tyčinka
Maškrty zo Snickersky
Maškrty zo Snickersky
Niektoré tyčinky sú tak famózne, že dezerty z nich jednoducho musia byť ešte lepšie.
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...