Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie na rasci

ingrediencie

1 ks
teľacie mäso
trochu
soľ
trochu
rasca
2 PL
maslo
1 šálka
mäsový vývar

postup

Mäso osolíme, posypeme rascou a na masle alebo na masti opečieme. Podlejeme vodou alebo vývarom a prikryté dusíme. Občas podlievame. Nezahusťujeme. Podávame so zemiakmi alebo haluškami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.