Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska opečená zeleninová zmes

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
baklažán
1 ks
cuketa
3 ks
farebná paprika
2 ks
paradajka
1 ks
šalotka
150 g
drvené paradajky
trochu
olivový olej
štipiek
tymian
3 strúčiky
cesnak
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

postup

Zeleninu ošúpeme, nakrájame približne na rovnaké kúsky a opražíme postupne na rozpálenom olivovom oleji. Potom všetku zeleninu zmiešame, pridáme drvené paradajky, nasekaný tymián, soľ a mleté čierne korenie. Premiešame a podávame s opečenou bagetkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...