Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska opečená zeleninová zmes

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
baklažán
1 ks
cuketa
3 ks
farebná paprika
2 ks
paradajka
1 ks
šalotka
150 g
drvené paradajky
trochu
olivový olej
štipiek
tymian
3 strúčiky
cesnak
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

postup

Zeleninu ošúpeme, nakrájame približne na rovnaké kúsky a opražíme postupne na rozpálenom olivovom oleji. Potom všetku zeleninu zmiešame, pridáme drvené paradajky, nasekaný tymián, soľ a mleté čierne korenie. Premiešame a podávame s opečenou bagetkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.