Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska opečená zeleninová zmes

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
baklažán
1 ks
cuketa
3 ks
farebná paprika
2 ks
paradajka
1 ks
šalotka
150 g
drvené paradajky
trochu
olivový olej
štipiek
tymian
3 strúčiky
cesnak
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

postup

Zeleninu ošúpeme, nakrájame približne na rovnaké kúsky a opražíme postupne na rozpálenom olivovom oleji. Potom všetku zeleninu zmiešame, pridáme drvené paradajky, nasekaný tymián, soľ a mleté čierne korenie. Premiešame a podávame s opečenou bagetkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.