Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska opečená zeleninová zmes

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
baklažán
1 ks
cuketa
3 ks
farebná paprika
2 ks
paradajka
1 ks
šalotka
150 g
drvené paradajky
trochu
olivový olej
štipiek
tymian
3 strúčiky
cesnak
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

postup

Zeleninu ošúpeme, nakrájame približne na rovnaké kúsky a opražíme postupne na rozpálenom olivovom oleji. Potom všetku zeleninu zmiešame, pridáme drvené paradajky, nasekaný tymián, soľ a mleté čierne korenie. Premiešame a podávame s opečenou bagetkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...