Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska opečená zeleninová zmes

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
baklažán
1 ks
cuketa
3 ks
farebná paprika
2 ks
paradajka
1 ks
šalotka
150 g
drvené paradajky
trochu
olivový olej
štipiek
tymian
3 strúčiky
cesnak
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

postup

Zeleninu ošúpeme, nakrájame približne na rovnaké kúsky a opražíme postupne na rozpálenom olivovom oleji. Potom všetku zeleninu zmiešame, pridáme drvené paradajky, nasekaný tymián, soľ a mleté čierne korenie. Premiešame a podávame s opečenou bagetkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...