Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Thajské rezance s kuracím mäsom

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
ryžové rezance
500 g
kuracie prsia
5 PL
sójová omáčka
2 ks
farebná paprika
1 ks
malá šalátová uhorka
1 ks
mrkva
1 ks
cibuľa
1 ks
pór
2 strúčiky
cesnak
1 PL
zázvor
1/2 PL
čili omáčka
2 PL
ustricová omáčka
1/2 PL
arašidové maslo
1 PL
sezamový olej

postup

1.
Ryžové rezance uvaríme presne podľa návodu na obale. Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na malé rezance. Do misky nalejeme sójovú omáčku, obalíme v nej kuracie kúsky a necháme marínovať.
2.
Do panvice alebo woku nalejeme sezamový olej a opražíme kuracie kúsky. Pridáme prelisovaný cesnak, nastrúhaný zázvor a nasekanú cibuľu. Všetko opečieme.
3.
Neskôr do panvice pridáme nastrúhanú mrkvu, nakrájané uhorky a papriky. Zmes dochutíme arašidovým maslom, ustricovou a čili omáčkou.
4.
Pripravenú kuraciu zmes poriadne premiešame s uvarenými rezancami a ešte raz prehrejeme na panvici. Pred podávaním môžeme ozdobiť sezamovými semienkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.