Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie kúsky s hráškom

4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
hovädzie mäso
150 g
cibuľa
150 g
hrášok
2 ks
mrkva
2 strúčiky
cesnak
trochu
hladká múka
2 KL
horčica
trochu
mäsový vývar
1 KL
vegeta
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Hovädzie mäso umyjeme, osušíme, pokrájame na kúsky a dochutíme korením. Obalíme ich v hladkej múke a opražíme na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Opečené mäso vyberieme a v šťave opražíme nadrobno nasekanú cibuľu. Mäso vrátime naspäť, podlejeme vývarom, prikryjeme a na miernom ohni dusíme domäkka.
3.
Nakoniec pridáme hrášok a nadrobno nakrájanú mrkvu. Dochutíme soľou, korením, vegetou a horčicou. Omáčku zahustíme múkou a povaríme približne 2 minúty. Podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
herbal1313
13.3.2017 11:33 | |
+3 -0
Prave to varim...a...tesim sa :-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...