Tekvicový guláš
4
porcie
65
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové mäso
600
g
tekvica hokkaido
4
ks
zemiaky
250
g
pór
3
ks
paradajka
3
stonky
zeler
2
PL
olej
300
ml
zeleninový vývar
trochu
drvená rasca
1
KL
mletá červená paprika
1
KL
oregano
podľa chuti
kryštálový cukor
štipiek
mleté biele korenie
1
ks
paprika
postup
1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kúsky. Tekvicu a zemiaky očistíme a pokrájame na kocky. Pór a paradajky pokrájame na kolieska zeler na malé kúsky spolu s paprikou.
2.
V hrnci rozpálime olej a opražíme na ňom pripravené mäso. Pridáme zeleninu a na miernom ohni prikryté dusíme približne 10 minút.
3.
Pridáme vriaci vývar a všetky koreniny. Na miernom ohni dusíme ďalších 30 minút domäkka. Podávame s čerstvým chlebom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.