Pridať recept

Tekvicový guláš

4
porcie
65
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové mäso
600 g
tekvica hokkaido
4 ks
zemiaky
250 g
pór
3 ks
paradajka
3 stonky
zeler
2 PL
olej
300 ml
zeleninový vývar
trochu
drvená rasca
1 KL
mletá červená paprika
1 KL
oregano
podľa chuti
kryštálový cukor
štipiek
mleté biele korenie
1 ks
paprika

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kúsky. Tekvicu a zemiaky očistíme a pokrájame na kocky. Pór a paradajky pokrájame na kolieska zeler na malé kúsky spolu s paprikou.
 
2.
V hrnci rozpálime olej a opražíme na ňom pripravené mäso. Pridáme zeleninu a na miernom ohni prikryté dusíme približne 10 minút.
3.
Pridáme vriaci vývar a všetky koreniny. Na miernom ohni dusíme ďalších 30 minút domäkka. Podávame s čerstvým chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...