Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bielkové sušienky

ingrediencie

4 ks
vaječný bielok
14 dkg
práškový cukor
14 dkg
hladká múka
14 dkg
celé orechy

postup

1.
Vymiešame bielka s cukrom, pridáme múku a celé orechy (mandle, lieskové, vlašské - podľa chuti). Dáme do vymasteného a múkou vysypaného srnčieho chrbta.
2.
Dáme upiecť na 180 stupňov, po 20 minútach skontrolujeme, keď sa cesto odchyľuje od bokov, je upečené. Spolu s formou zabalíme do alobalu. Necháme vychladnúť.
3.
Po vychladnutí nakrájame na tenko a rozložíme na suchý plech.
4.
Sušíme pri 50-100 stupňoch cca 20-30 minút. Necháme vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.
Zmrzlinový sendvič
7 x mrazivé pokušenie – rýchlo a chutne
7 x mrazivé pokušenie – rýchlo a chutne
Sedem zmrzlinových dezertov, ktoré budete chcieť pripravovať znovu a znovu.