Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bielkové sušienky

ingrediencie

4 ks
vaječný bielok
14 dkg
práškový cukor
14 dkg
hladká múka
14 dkg
celé orechy

postup

1.
Vymiešame bielka s cukrom, pridáme múku a celé orechy (mandle, lieskové, vlašské - podľa chuti). Dáme do vymasteného a múkou vysypaného srnčieho chrbta.
2.
Dáme upiecť na 180 stupňov, po 20 minútach skontrolujeme, keď sa cesto odchyľuje od bokov, je upečené. Spolu s formou zabalíme do alobalu. Necháme vychladnúť.
3.
Po vychladnutí nakrájame na tenko a rozložíme na suchý plech.
4.
Sušíme pri 50-100 stupňoch cca 20-30 minút. Necháme vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...