Pridať recept

Zapečené papriky s mäsovou plnkou

ingrediencie

4 ks
farebná paprika
1 ks
cibuľa
200 g
mleté bravčové mäso
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
štipiek
majorán
1 KL
mletá červená paprika
podľa chuti
sójová omáčka
1 PL
petržlenová vňať
30 g
strúhaný syr
1 strúčik
cesnaku
4 PL
zemiaková kaša
2 PL
maizena
trochu
olej
trochu
zeleninový vývar

postup

1.
Papriku umyjeme, rozkrojíme napoly, zbavíme jadrovníka a osolíme.
 
2.
Mäso zmiešame s korením. Na rozpálenom oleji opražíme nasekanú cibuľu, pridáme mäso a pražíme domäkka. Do hotového mäsa pridáme petržlenovú vňať a mäsovou zmesou naplníme papriky.
3.
Papriky preložíme do ohňovzdornej misy. Zemiakovú kašu zmiešame s mazienou, so syrom a navrstvíme ju na mäsovú zmes. Podlejeme zeleninový vývarom a pečieme vo vyhriatej rúre domäkka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať