Zapečené papriky s mäsovou plnkou
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
farebná paprika
1
ks
cibuľa
200
g
mleté bravčové mäso
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
štipiek
majorán
1
KL
mletá červená paprika
podľa chuti
sójová omáčka
1
PL
petržlenová vňať
30
g
strúhaný syr
1
strúčik
cesnaku
4
PL
zemiaková kaša
2
PL
maizena
trochu
olej
trochu
zeleninový vývar
postup
1.
Papriku umyjeme, rozkrojíme napoly, zbavíme jadrovníka a osolíme.
2.
Mäso zmiešame s korením. Na rozpálenom oleji opražíme nasekanú cibuľu, pridáme mäso a pražíme domäkka. Do hotového mäsa pridáme petržlenovú vňať a mäsovou zmesou naplníme papriky.
3.
Papriky preložíme do ohňovzdornej misy. Zemiakovú kašu zmiešame s mazienou, so syrom a navrstvíme ju na mäsovú zmes. Podlejeme zeleninový vývarom a pečieme vo vyhriatej rúre domäkka.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.