Pridať recept

Smotanové rezne

ingrediencie

6 plátkov
bravčové karé
20 dkg
údený syr
250 ml
smotana na šľahanie
3 ks
cibuľa
2 PL
horčica
1 PL
hladká múka
podľa chuti
olej, soľ, čierne mleté korenie

postup

1.
Mäso nareže na plátky, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany mäso pomúčime a pomúčenou stranou poukladáme na jemne naolejovaný pekáč. Potrieme horčicou, hustejšie poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, posypeme na hrubo postrúhaným syrom a zalejeme smotanou. Dáme piecť do vyhriatej rúry.
Smotanové rezne
Smotanové rezne
Zdroj: sylweliee
 
2.
Pečieme pri 200 stupňoch 40 minút prikryté alobalom. Alobal odstránime a necháme zapiecť ešte cca 20-25 minút. Treba sledovať. Podávame s ryžou. Dobrú chuť!:)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!