Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchly koláč ku kávičke

30
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
múka polohrubá
200 g
práškový cukor
1 dl
olej
1 ks
kypriaci prášok
1 ks
vanilkový cukor
1 PL
kakao
1 ks
mahuľový kompot

postup

V miske si zmiešame všetky suché suroviny, do toho vylejeme šťavu z kompótu, dobré premiešame a vylejeme na pomastený a múkou vysypaný plech. Na vrch poukladáme pokrájané marhule a upečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
crazybaba111
19.4.2015 21:07 | |
+10 -3
no mne sa tiež prve spravila len taka piesková hmota, co mi bolo aj hneď jasné, keďže 1 dl oleja s tým zázrak nespraví, ale keď som dala viac ako pol sklíčka šťavy z kompótu, hmota dostala ten správny tvar a chuť :) A koláč po dopečení bol výbornýýý :) Už ho ani niet ;) Tak ozaj neviem, kde mladému pánovi nastala chyba.
crazybaba111
19.4.2015 13:23 | |
+14 -3
nikto sem nezabudol nič pridať, mladý pán asi zle číta. V postupe je napísané, vyliať šťavu z kompótu. Práve tá zaručí, že sa vám urobí presne taká hmota, akokeby ste tam dali mlieko, či vajce :) A koláč je skvelý ;) (y)
cool123boy
19.4.2015 13:34 | |
+2 -5
dal som praveze vseko fakt neviem kde sa spravila chyba ,nepeciem prvykrat tak nwm..
eva.suraniova
13.7.2015 11:33 | |
+4 -5
Mozno by bolo vhodne napisat aj aky velky ma byt ten kompot - 7dc flaska, mala flaska ci v obchodoch su aj tie velke flase kompotov ... Nemyslim si ze recept je skvely, isla som presne podla surovin ako bolo pisane a teda musim povedat ze aj moj kolac bol trochu suchy. Tiez na prvy pohlad vobec nevyzeral zhora pekne a ani vabne, zachranovala som to este vrstvou pudingu zo zlateho klasu zmiesaneho so stavou z ribezloveho kompotu a na vrch potom uz isli samotne ribezle. Nebyt tejto ,,nadstavby", kolac by som ani neponukala navsteve.
cool123boy
19.4.2015 11:38 | |
+4 -8
Sak to bolo o nicom ten recept,suche tu bolo ,tam malo ist asi mlieko alebo co ktore by zabezpecilo to krasne rozotretie na plechu,ved to bolo ako keby som na plech vysypal muku s cukrom..mozno Vam vypadla nejaka surovina alebo co,ale fakt sa to bez toho nedalo vytvorit hmotu nejaku z toho alebo nieco aspon nej podobne.. >:(
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
nanuky
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
Neviem či poznám človeka, ktorý nemá rád zmrzlinu. Vy áno? Naše deti ju milujú. Dokonca aj najmladšia. Nevie ešte...