Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchly koláč ku kávičke

30
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
múka polohrubá
200 g
práškový cukor
1 dl
olej
1 ks
kypriaci prášok
1 ks
vanilkový cukor
1 PL
kakao
1 ks
mahuľový kompot

postup

V miske si zmiešame všetky suché suroviny, do toho vylejeme šťavu z kompótu, dobré premiešame a vylejeme na pomastený a múkou vysypaný plech. Na vrch poukladáme pokrájané marhule a upečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
crazybaba111
19.4.2015 21:07 | |
+9 -3
no mne sa tiež prve spravila len taka piesková hmota, co mi bolo aj hneď jasné, keďže 1 dl oleja s tým zázrak nespraví, ale keď som dala viac ako pol sklíčka šťavy z kompótu, hmota dostala ten správny tvar a chuť :) A koláč po dopečení bol výbornýýý :) Už ho ani niet ;) Tak ozaj neviem, kde mladému pánovi nastala chyba.
crazybaba111
19.4.2015 13:23 | |
+13 -2
nikto sem nezabudol nič pridať, mladý pán asi zle číta. V postupe je napísané, vyliať šťavu z kompótu. Práve tá zaručí, že sa vám urobí presne taká hmota, akokeby ste tam dali mlieko, či vajce :) A koláč je skvelý ;) (y)
cool123boy
19.4.2015 13:34 | |
+2 -5
dal som praveze vseko fakt neviem kde sa spravila chyba ,nepeciem prvykrat tak nwm..
eva.suraniova
13.7.2015 11:33 | |
+2 -4
Mozno by bolo vhodne napisat aj aky velky ma byt ten kompot - 7dc flaska, mala flaska ci v obchodoch su aj tie velke flase kompotov ... Nemyslim si ze recept je skvely, isla som presne podla surovin ako bolo pisane a teda musim povedat ze aj moj kolac bol trochu suchy. Tiez na prvy pohlad vobec nevyzeral zhora pekne a ani vabne, zachranovala som to este vrstvou pudingu zo zlateho klasu zmiesaneho so stavou z ribezloveho kompotu a na vrch potom uz isli samotne ribezle. Nebyt tejto ,,nadstavby", kolac by som ani neponukala navsteve.
cool123boy
19.4.2015 11:38 | |
+3 -7
Sak to bolo o nicom ten recept,suche tu bolo ,tam malo ist asi mlieko alebo co ktore by zabezpecilo to krasne rozotretie na plechu,ved to bolo ako keby som na plech vysypal muku s cukrom..mozno Vam vypadla nejaka surovina alebo co,ale fakt sa to bez toho nedalo vytvorit hmotu nejaku z toho alebo nieco aspon nej podobne.. >:(
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...