Pridať recept

Pučené zemiaky so slaninkou a kyslou kapustou

Pučené zemiaky so slaninkou a kyslou kapustou
Zdroj: masla

ingrediencie

zemiaky
oravská slanina
cibuľa
kyslá kapusta

postup

1.
Dáme variť ošúpané zemiaky do osolenej vody. Uvarené zemiaky popučíme.
 
2.
Cibuľku a slaninu nakrájame na malé kocky a opražíme.
3.
Premiešame so zemiakmi.
4.
Na vrch dáme kyslú kapustu, ideálne domácu, plnú vitamínov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
2.3.2014 20:14 | |
+4 -21
dnes sme ich mali na večeru, len ja som namiesto čerstvých zemiakov použila crunchy wedges od mccain a kyslú kapustu som vynechala.
Anonymný nick
4.2.2018 01:30 | |
+12 -1
to si si asi dobre zavarila.. kedze crunchy wedges je same Ecko a hnusny polotovar... nabuduce skus z ozajstnych zemiakov ... budu chutit ovela lepsie a bude to aj zdravsie ...
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.