Plnená morčacia roláda
6
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
morčacie prsia
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1
PL
zmes drveného farebného korenia
140
g
sušená šunka
1
ks
cibuľa
3
strúčiky
cesnaku
150
g
syr Feta
3
PL
čerstvé bylinky
trochu
olej
trochu
vývar
postup
1.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme a rozklepeme na plát. Dochutíme korením a soľou. Syr Feta rozmrvíme, zmiešame s prelisovaným cesnakom, nasekanými bylinkami a cibuľou.
2.
Polovicu už ochuteného syra rozložíme na rozklepaný plát mäsa. Položíme naň plátky sušenej šunky a zvyšnú časť ochuteného syra. Opatrne mäso zvinieme do rolády, previažeme niťou a opražíme na rozpálenom oleji zo všetkých strán.
3.
Preložíme ho aj s výpekom do ohňovzdornej misy, zalejeme vývarom, prikryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre.
4.
Približne 10 minút pred dopečením alobal odstránime, povrch rolády posypeme drveným farebným korením a zapečieme. Podávame so zeleninou.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.