Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou

8
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
vykostené kuracie stehno
8 KL
horčica

Plnka

250 g
kuracia pečeň
5 ks
chlieb
1,5 dl
mlieko
1 ks
cibuľa
2 PL
petržlenová vňať
8 KL
maslo
1 KL
soľ

postup

1.
Chlieb nakrájame na malé kúsky a zalejeme horúcim mliekom.
3.
K namočenému chlebu pridáme kuraciu pečeň, čertvú nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať a soľ.
5.
Vykostené kuracie stehno potrieme horčicou a naplníme plnkou (cca 1,5 PL na jeden kus mäsa).
6.
Mäso zrolujeme alebo iba preložíme, spojíme špáradlom, navrch položíme 1 KL masla a zabalíme do alobalu.
7.
Pekáč potrieme olejom, uložíme na neho zabalené rolky, podlejeme trochou vody a vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov 45 min.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...