Pridať recept

FOTORECEPT: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Zdroj: hanus_prg
8
porcií
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
vykostené kuracie stehno
8 KL
horčica

Plnka

250 g
kuracia pečeń
5 ks
chlieb
1,5 dl
mlieko
1 ks
cibuľa
2 PL
petržlenová vňať
8 KL
maslo
1 KL
soľ

postup

Kuracie stehno plnené klasickou plnkou...delikatesa! 

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Zdroj: hanus_prg
 
1.

Chlieb nakrájame na malé kúsky a zalejeme horúcim mliekom.

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Zdroj: hanus_prg
 
2.

Kuraciu pečeň nakrájame na malé kocky.

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Zdroj: hanus_prg
3.

K namočenému chlebu pridáme kuraciu pečeň, čertvú nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať a soľ.

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Zdroj: hanus_prg
4.

Nakoniec pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu.

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Zdroj: hanus_prg
5.

Vykostené kuracie stehno potrieme horčicou a naplníme plnkou (cca 1,5 PL na jeden kus mäsa).

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Zdroj: hanus_prg
6.

Mäso zrolujeme alebo iba preložíme, spojíme špáradlom, navrch položíme 1 KL masla a zabalíme do alobalu.

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Zdroj: hanus_prg
7.

Pekáč potrieme olejom, uložíme na neho zabalené rolky, podlejeme trochou vody a vložíme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov 45 min.

Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Fotorecept: Kuracia rolka s chlebovo-pečienkovou plnkou
Zdroj: hanus_prg
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať