Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tofu cestovinový nákyp s karobom

3
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
ryžové cestoviny
150 ml
biely sójový jogurt
200 g
biele tofu
1 ks
citrón
2 PL
karob
2 ks
mandarínky
sladidlo

postup

1.
Cestoviny dáme do misky a zalejeme ich vriacou vodou. Necháme postáť 10 min. až zmäknú.
2.
Do misky vložíme tofu, jogurt, citrónovú kôru a podľa chuti sladidlo (cukor, med, stévia a pod.) a všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu. Nakoniec pridáme karob.
4.
Zmes preložíme do zapekacej misy, uložíme na vrch mandarinky a dáme do rúry. Pečieme pri teplote 200 stupňov 10 min.
5.
Upečený nákyp necháme poriadne vychladnúť a podávame ako zdravý dezert.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...