Pridať recept

Ryby v cestíčku so šalátom

ingrediencie

600 g
pangasius
120 g
bryndza
50 g
hladká múka
2 ks
vajce
štipiek
soľ
trochu
olej

Šalát

1 ks
ľadový šalát
2 ks
paradajka
1 ks
šalátová uhorka
1 ks
šalotka
1 PL
olivový olej

postup

1.
Do mixéra vložíme bryndzu, vajíčka a poriadne zmes rozmixujeme. Ak bude cestíčko na rybu príliš riedke, zahustíme ho trochou múky.
 
2.
Umytého pangasiusa osušíme, nakrájame na menšie kúsky, obalíme v múke a pripravenom cestíčku. Opražíme ho na rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista.
3.
Medzitým si do misky natrháme šalátové listy, pridáme na kolieska nakrájanú paradajku, šalátovú uhorku a nadrobno nasekanú šalotku. Šalát poriadne premiešame, pokvapkáme olivovým olejom a servírujeme s opraženou rybou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať