Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Brokolicovo-syrový nákyp

9
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
ružičiek brokolice
300 g
strúhaný syr
5 ks
vajce
100 g
slaninky, salámy, klobásky
1 ks
malá cibuľa
3 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
podľa chuti
muškátový orech
3 PL
hladká múka
tuk na vymastenie a strúhanka na vysypanie plechu
1 dl
mlieko

postup

2.
Nakrájame si salámu, cibuľu, ja som pridala aj rajčiny lebo som mala doma (nemusia byť).
3.
Ja nerada umývam, tak do hrnca čo som varila brokolicu si dám nastrúhaný syr, vajíčka, salámu, cibuľu, cesnak, koreniny, soľ, vajíčka, mlieko, múku a všetko spolu vymiešame. Do zmesi pridáme brokolicu, zmiešame a dáme na vymastený a strúhankou vysypaný pekáč.
4.
Dáme piecť do rúry na 200 stupňov 30 až 40 minút podľa toho ako Vám pečie rúra.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.