Pridať recept

FOTORECEPT: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku

Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Zdroj: vacica

ingrediencie

1/2 kg
pečienka
2 ks
vajce
1 KL
soľ
špaldová múka
kukuričná strúhanka
olej na vyprážanie

postup

Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Zdroj: vacica
 
1.
Pečienku nakrájame na 1/2 cm plátky (pozor, nesolíme!!!). Potom si nachystáme trojobal (múku, vajcia a strúhanku). Vajíčka poriadne osolíme.
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Zdroj: vacica
 
2.
Pečienku najprv obalíme v múke, potom vo vajíčku a na koniec v strúhanke.
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Zdroj: vacica
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Zdroj: vacica
3.
Takto pripravené pečienky vyprážame na rozpálenom oleji.
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Zdroj: vacica
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Zdroj: vacica
4.
Dobrú chuť!
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Fotorecept: Vyprážaná pečienka v kukuričnom cestíčku
Zdroj: vacica
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
TOP
Viete, prečo musíte dať pečienku pred varením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári,
Viete, prečo musíte dať pečeň pred varením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, bude krásne jemná, mäkká a už nikdy nebude horká
Úžasne jemná pečienka, ktorá sa rozplýva na jazyku? Stačí dodržiavať tieto zásady a pripravíte vždy tú...