Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Zapekaný segedínsky guláš

ingrediencie

1/2 kg
bravčové stehno
2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
3 KL
bravčová masť
700 g
kyslá kapusta
1,5 KL
majorán
1 KL
mletá štipľavá červená paprika
1 KL
soľ

postup

1.
Bravčové stehno nakrájame na malé kocky a vložíme spolu s nakrájanou cibuľou do zapekacej misy.
2.
Pridáme nakrájaný cesnak, 1KL majoránky, mletej štipľavej papriky a soli.
3.
Poriadne premiešame a poukladáme na vrch 3 KL bravčovej masti. Na záver to zalejeme 1 dl vody.
5.
Potom pridáme kyslú kapustu, premiešame a opäť zakryté pečieme 30 minút. Potom pokrievku dáme dole a dopečieme 15-20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
severna
6.11.2017 13:33 | |
+1 -1
Takto dodrbat mäso,niektore zeny.co nevedia varit,len experimentuju a je stoho ***ka
severna
23.12.2015 19:32 | |
+5 -2
Tak toto by ani pes nezral.totalne dodrbany segedin
Jankahelka
1.2.2014 11:39 | |
+7 -1
tak toto asi nie tam ešte ide smotana kyslá,horčica a majorán vôbec.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.