Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tekvicovo-šošovicová polievka

2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
tekvica Hokaido menšia
1 šálka
červená šošovica
1 ks
cibuľka jarná
1 KL
zázvor
1 ks
mrkva
podľa chuti
korenie Garam masala, soľ, soľ morská, olej olivový
Na ozdobu a ochutenie cvikla, umeocot a tekvicová semienka

postup

2.
Tekvicu rozpolíme, vyberieme dužinu s jadierkami, nakrájame na kocôčky, takisto aj mrkvu, cibuľku a zázvor nakrájame.
7.
Keď je polievka uvarená, tyčovým mixérom ju rozmixujeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.