Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Opekaný zeler na kokosovom oleji s tymiánom

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
zeler
1 KL
tymian
1/2 KL
soľ
1,5 KL
kokosový olej

postup

2.
V miske zmiešame zeler so soľou a tymiánom a premiešame.
3.
Na panvici rozpustíme kokosový olej a zprudka na ňom opečieme zelerové plátky. Priebežne miešame, aby sa nám zeler nepripiekol.
4.
Opekáme dovtedy, pokým niesú všetky plátky po okrajoch tmavo hnedé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Bubuk83
6.3.2014 11:26 | |
+0 -0
Mnaaaam, vyskusam :) zatial doma jeme len zelerove hranolky ale toto vyskusam urcite :) dakujem za tip (y)
ka777sa
11.2.2014 21:53 | |
+4 -0
Výborný recepr aj pre paleo stravu, len som si vymenila korenie za iné (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...