FOTORECEPT: Šampiňónová nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
šampiňóny
250
g
nátierkové maslo
1
strúčik
cesnaku
1
ks
cibuľa
postup
1.
Nakrájame cibuľku na drobno. Očistíme a nakrájame šampiňóny, použila som klobúčiky a nožičky z posledných plnených šampiňónov.
3.
Odkokryjeme a necháme odpariť šťavu, pozor už treba miešať.
6.
Dáme do misky, pridáme pretlačený cesnak. Nátierkové maslo, premiešame.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.