Pridať recept

Paella

ingrediencie

1 ks
grilované kura
1 ks
bravčové stehno
2 ks
moravska klobása
2 ks
rybie filé
1 pohár
sterilizované mušle
1 balíček
mrazené krevety
2 hrnčeky
ryža
4 hrnčeky
vývar
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
2 dl
olej
2 ks
zelená paprika
3 ks
paradajka
1 konzerva
sterilizovaný hrášok
trochu
soľ
trochu
čierne korenie
štipiek
šafrán
trochu
chilli

postup

1.
Na rozohriatom oleji opražíme bravčové mäso pokrájané na kúsky, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, na kúsky pokrájané kuracie mäso, na kolieska pokrájanú klobásu a na kocky pokrájané rybie filé. Všetko osolíme, okoreníme a dusíme.
 
2.
Podlejeme troškou vývaru.
3.
Pridáme na prúžky pokrájané papriky, na plátky pokrájaný cesnak, sparené, olúpané a na kúsky pokrájané paradajky a vysypeme prepláchnutý hrášok.
4.
Nakoniec pridáme krevety a mušle bez nálevu, vmiešame dusenú ryžu. Pridáme ryžu šafrán rozmiešaný v troške vrelej vody a chilli, všetko zľahka premiešame, aby sa prísady nepodrvili. Podávame na nahriatej mise alebo v panvici.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Španielska paella
Španielska paella: Viete akú ryžu, mäso a koreniny použiť?
Najlepšie tradičné jedlá sú tie, ktoré sa v jednotlivých krajinách či regiónoch varia v rôznych úpravách...