Pridať recept

Pikantná polievka z kapra

ingrediencie

1 ks
hlava z kapra
1 ks
cibuľa
2 PL
olej
30 g
paradajkový pretlak
400 g
vykostené mäso z kapra
3 ks
sladkokyslá uhorka
2 ks
feferónka
trochu
šťava z citróna
trochu
kôpor
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ

postup

1.
Z hlavy pripravíme vývar. Cibuľu nadrobno pokrájame a opražíme na oleji do zlatista. Zalejeme vývarom, pridáme paradajkový pretlak a krátko povaríme. Do základu pridáme na kocky nakrájané vykostené mäso z kapra, nadrobno pokrájané uhorky a feferónky.
 
2.
Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a namiernom ohni varíme 10 minút. Pred podávaním dochutíme citrónovou šťavou a posekaným kôprom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať