Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bielkovinová omeleta s pórkom a harisou

1
porcia
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
bielok
50 g
šunka
30 g
pór
1/2 KL
harisa

postup

1.
Pór nakrájame na jemné prúžky a šunku na malé kocky.
2.
Bielka zmiešame s nakrájanym pórkom, šunkou a okoreníme harisou.
3.
Všetko spolu premiešame a vylejeme na panvicu. Nepoužila som ani štipku soli vďaka skvelej teflonovej panvici, omeleta sa mi krásne po upečení oddelila od dna. Podľa potreby ale môžeme použiť cca 1 KL oleja.
4.
Pečieme prikryté na slabom plameni, omeleta by sa mala piecť pomaly a rovnomerne cca 10 min. Keď uvidíme hnedé okraje na omelete, je hotová.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...