Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bielkovinová omeleta s pórkom a harisou

1
porcia
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
bielok
50 g
šunka
30 g
pór
1/2 KL
harisa

postup

1.
Pór nakrájame na jemné prúžky a šunku na malé kocky.
2.
Bielka zmiešame s nakrájanym pórkom, šunkou a okoreníme harisou.
3.
Všetko spolu premiešame a vylejeme na panvicu. Nepoužila som ani štipku soli vďaka skvelej teflonovej panvici, omeleta sa mi krásne po upečení oddelila od dna. Podľa potreby ale môžeme použiť cca 1 KL oleja.
4.
Pečieme prikryté na slabom plameni, omeleta by sa mala piecť pomaly a rovnomerne cca 10 min. Keď uvidíme hnedé okraje na omelete, je hotová.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...